Logotip de Adolescents.cat

Els Brit Awards donen un pas més cap a la igualtat de gènere

per Adolescents.cat, el 24 de novembre de 2021 a les 11:30
Els "BRIT Awards" han anunciat que eliminaran les categories de gènere per premiar als artistes "només per la seva música". Aquests guardons, que són la versió britànica dels Grammy's, començaran a combinar les categories femenines i masculines per a tenir només al "Millor artista britànic".

Aquesta decisió feia temps que hi era sobre la taula de l'organització dels premis. I és que en l'última edició, Sam Smith, qui s'identifica com a no binari, va estar entre les persones nominades a millor artista masculí.



Des de l'organització dels premis han afirmat que "sembla el moment adequat per celebrar els èxits dels artistes per la música que creen, i la feina que fan, independentment del seu gènere."

Els premis se celebraran el pròxim 8 de febrer, i inclouran quatre noves categories de guardons, que designaran als millors artistes de l'any en els gèneres de música alternativa, hip-hop, dansa i pop, que seran votats pels fans, una altra novetat pels Brits Awards, que normalment distribueix premis segons l'opinió de la indústria musical.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: