Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 24 de novembre de 2021 a les 10:44


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 



Versió sense playbuzz 

Noia, 15 anys
El meu secret és que molts cops quan estic a classe em poso amb les cames creuades i faig força. Algun cop m’he arribat a córrer. No us agrada més que fer-vos dits? 

Noi, 15 anys 
Els meus pares es van separar i la meva mare té una nova parella. Des de fa dos mesos tinc una germanastra de 16 anys que em posa molt. L’altre dia, estàvem a casa seva, i ella s’estava dutxant. Quan vaig anar al lavabo no vaig poder evitar olorar la tovallola amb què s’havia eixugat. Em vaig acabar fent una palla. 

Noia, 16 anys 
El meu pare es va canviar el mòbil i el vell me’l va donar a mi. Vaig veure que tenia una app tipus Tinder i la vaig obrir. Havia estat parlant molt amb una tia i no semblava que només fossin amics. Ara no em puc mirar el meu pare igual que abans i em fa molta por per si destrossa la família i no vull que els meus dos germans més petits visquin això, però em costa molt aguantar.

Noia, 16 anys
Tinc nòvio des de fa ja bastant temps, ell vol fer-ho i moltes de les meves amigues em pregunten que perquè jo no. Jo sempre dic que és perquè no em sento preparada, però la veritat és que no ho vull fer perquè no em posa. Ell és un amor de noi i no entenc per què em passa això.

Noia, 16 anys
Sóc l'única que quan estic al lavabo cagant, m’imagino que estic parint un fill amb el meu marit? Em munto unes pelis com si estigués a l’hospital i fins i tot poso la mà a la banyera que és al costat, com si fos la mà del meu home. Algú més ho fa?

Noia, 17 anys
La meva millor amiga porta penjada d’un noi des de 4t d’ESO. El noi a mi sempre m’ha semblat guapo, però òbviament no havia intentat res. L’altre dia estàvem un grup d’amics (la meva amiga no hi era) i en pirar ell i jo vam anar junts un tros i ens vam acabar liant. No sé com dir-li a la meva millor amiga perquè crec que ell vol alguna cosa més i jo no estic molt confosa.

Noi, 18 anys
Fa uns mesos vaig conèixer el noi més guapo del món i el que és actualment el meu millor amic. No sap que m'agraden els nois, i no sap que estic enamorat d'ell. A vegades m'encantaria fer-li un petó a la boca i confessar-li-ho tot, però em fa moltíssima por que si li explico, s'acabi també la nostra amistat o tot sigui diferent. Prefereixo viure en la covardia... Molt trist, però és la puta vida...




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: