Logotip de Adolescents.cat

Polèmica: acceptaríeu una feina com aquesta per 200.000 dòlars?

per Redacció, el 24 de novembre de 2021 a les 08:53
Si tinguéssiu un robot a casa, amb qui poguéssiu interactuar, preferiríeu que tingués aspecte de màquina o aparença humana? Si us quedeu amb la segona opció, que sapigueu que ja hi ha empreses, com Promobot, que estan creant androides personalitzats. És a dir, els clients poden escollir quin rostre volen que tingui. Per exemple, poden encarregar un robot amb la cara del seu famós/a preferit.

Si tot això ja us està semblant una mica creepy, espereu-vos, perquè aquesta empresa ha decidit anar més enllà i està buscant persones que “els cedeixin” el seu rostre. Aquesta és l'oferta que la companyia Promobot ha publicat:
 

 "Estem buscant un rostre per a un robot assistent humanoide que treballarà en hotels, centres comercials i altres llocs concorreguts. L'empresa està disposada a pagar 200.000 dòlars a algú que estigui disposat a transferir els drets per a usar la seva cara per sempre”.

Us imagineu anar a un hotel o a un centre comercial i que us atengués un robot amb la vostra cara i la vostra veu? Estaríeu disposats a cedir la vostra imatge per 200.000 dòlars? Sigui com sigui, sembla que el futur estarà ple de dilemes com aquest.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: