Logotip de Adolescents.cat

Mor als 28 anys l'actor Joey Morgan

per Redacció, el 23 de novembre de 2021 a les 12:25
Commoció Hollywood per la mort de l’actor Joey Morgan als 28 anys. La notícia l'ha avançat aquest dimarts el diari The Hollywood Reporter, que ha fet pública la carta del seu representant: «Joey Morgan va morir el diumenge al matí. Ha estat un xoc devastador per a tots els que l’estimàvem. El trobarem moltíssim a faltar. Confio que tothom entengui el dolorós que és això per als seus éssers estimats i puguin respectar el seu dol i permetre'ls plorar-ho en privat». De moment, doncs, es desconeixen les causes de la seva mort. 

L’actor va debutar al cinema el 2015 com un dels protagonistes de la popular pel·lícula Zombi Camp, una comèdia de terror en la qual un grup de Boy scouts havia de fer front a l'esclat d'un brot de contagis zombis durant una nit d'acampada. 


Després, Joey Morgan va explorar el seu talent al cinema independent. En concret, en la pel·lícula de 2017 Flower, per la qual va ser nominat a diversos premis. A més a més, també va aparèixer en produccions com Sierra Burgess es una perdedora, una de les pel·lícules adolescents amb més èxit a Netflix. Alguns dels seus companys de professió han expressat mostres de suport cap a la seva família a través de les xarxes socials.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: