Logotip de Adolescents.cat

El millor truc per aconseguir orgasmes durant la penetració

per Redacció, el 23 de novembre de 2021 a les 11:41
Arribar a l’orgasme a través de la penetració és possible, però cal no oblidar el clítoris. I és que està comprovat que el 76% de les persones amb vagina, necessiten la seva estimulació per arribar al clímax.

Així doncs, és important explorar aquesta zona per saber quin tipus de moviment, ritme…ens proporciona més plaer. Hi ha persones, per exemple, que tenen una sensibilitat molt elevada i no els agrada que els estimulin el clítoris exercint pressió, a altres, en canvi, els encanta. L’important sempre és saber allò que ens excita i allò que no per poder comunicar-ho a la nostra parella. 

Dit això doncs, el millor truc per tenir orgasmes durant la penetració és que el teu clítoris fregui la pelvis de la teva parella. Hi ha diferents postures que ajuden al frec, però segos Platanomelon aquestes són les millors

1. Postura cowgirl 
Una postura còmoda en la qual la persona a qui es vol estimular el clítoris es col·loca damunt. Qui està a sobre, ha de moure malucs de darrere cap endavant, sense aixecar el seu cos per tal que el frec sigui més intens. És molt important que hi hagi lubricació, perquè si no l’excitació serà molt menor. D’altra banda, la persona que està a sota, també es pot col·locar un coixí a la zona de les lumbars, perquè la seva pelvis estigui més elevada i així facilitar el frec amb el clítoris.

Só Quero Um Chamego GIF - Couple Spoon Spooning GIFs
2. Postura de la cullereta invertida
Com indica el seu nom, cal que els dos membres facin la cullereta, però al revés, és a dir, mirant-se a la cara. Com que les cames d’un es col·loquen per damunt del cos de l’altre, el frec amb el clítoris és molt directe. L’ideal és començar a poc a poc i anar augmentant la fricció.

D’altra banda, també es poden utilitzar objectes eròtics, com ara un anell vibrador, ideal per jugar mentre es porten a terme algunes d’aquestes postures.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: