Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 22 de novembre de 2021 a les 11:52
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
No sé ni com et dius, quasi cada matí ens veiem a la parada de bus, ets alt, moreno i portes el mullet. Vas sempre amb roba gris i portes l'aret del nas. Dubto que llegeixis això, però si et sents identificat fes-me alguna senyal.

Noia, 17 anys
No sé si ho veuràs, però vas a la meva classe, tu ets del científic i jo sóc de lletres i et juro que vas ser la meva crush a l'excursió de final de curs de l'any passat al càmping. Ens vam començar a fer i vam passar molt temps juntes. Tu segurament siguis hetero però em sembles tant bonica quan estàs concentrada a classe…M'hauria agradat tenir alguna cosa amb tu perquè em sembles perfecta.

Noia, 17 anys
Vas anar al teatre poliorama a veure “T’estimo si he begut” el dia 13 de novembre a les 20h, estaves a segona fila a la part de la dreta i jo a primera fila i et tenia a darrere. Ets un noi ros amb un riure molt maco i l’únic que se és que estaves amb els teus pares i crec que una germana petita. Necessito trobar-te.

Noi, 18 anys
Acostumes a anar al poliesportiu els caps de setmana, cap allà a les 21h del dissabte. Ets morena, amb els cabells llargs i l'altre dia vas entrar a la pista de gel amb faldilla i uns mitjons que t'arrivaven als genolls. Hem parlat alguna vegada, però sóc molt tímid. Si us plau si veus això, digues alguna cosa.. El meu nom comença per J.

Noi, 18 anys
Fa cosa d’1 mes et vaig coneixer arrel d’una activitat Erasmus que ens tocava fer junts amb 4 persones més. La cosa és que estic pillat per tu des de llavors, però crec que tens parella o això he entes per les teves històries. I per cert t'encanta el rap. I si arribes a llegir això i no vols res, em conformo en seguir sent el teu amic.

Noia, 16 anys
Cada matí, quan estic a la parada de bus, et veig passar pel darrere. Sempre portes roba negra i una caputxa. Em giro per dissimular i noto com una mirada teva a la meva esquena. Quan ja has passat de llarg, et torno a mirar.

Noia, 15 anys
Jugues a futbol camp a Vila-seca i ets cadet si no m'equivoco. L'altre dia, dissabte 13 de novembre, vau jugar al meu poble i vau empatar a 1. Portes el número 16, tens els cabells castanys i no ets baixet, més aviat ets alt. Em vas semblar molt atractiu i m'agradaria trobar-te :) 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: