Logotip de Adolescents.cat

El polèmic requisit d'aquesta influencer per entrar a la seva festa causa indignació a TikTok

per Redacció, el 22 de novembre de 2021 a les 10:57
Tenir un elevat nombre de seguidors a les xarxes socials era el requisit indispensable per a poder accedir a una festa organitzada per Charly Jordan, una influencer amb més de 7 milions de seguidors a TikTok. Almenys, així ho va denunciar en un vídeo una de les joves que feia cua per a entrar a l’esdeveniment i que es va sorprendre en descobrir que demanaven “el número de followers” com a acreditació.

 
@denisestephaniee

like I thought this was a joke. also ur fav “influencers” are all rude as sh!t


♬ Stay Fly (feat. Young Buck, Eightball & MJG) - Three 6 Mafia

Charly Jordan ha negat les acusacions i ha assegurat que l’únic que es comprovava és que fossis amic/ga o conegut/da per evitar que es “colés gent random”. 


Sigui com sigui, la notícia ha generat polèmica i ha reobert el debat sobre la importància excessiva que es dona a tenir popularitat a les xarxes socials. I és que, acumular més o menys seguidors, likes…s’ha convertit en una espècie d’eina per validar-nos com a persones i això és molt perillós. 

S’està situant la quantitat per damunt la qualitat i s’estan incentivant actituds nocives, com la comparació constant amb els altres, la competitivitat sense ètica…es dona massa valor a l’opinió dels altres, als seus judicis quan el realment important és que el pensem nosaltres. No som números ni tampoc opinions. Som qui ens sentim ser i la validació més important és el nostre criteri.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: