Logotip de Adolescents.cat

7 consells per superar la ruptura d'una amistat

per Adolescents.cat, el 7 de desembre de 2021 a les 06:00
Tothom sol associar la idea de ruptura al concepte de parella romàntica. Tallar una relació, però, també pot passar en l'amistat. Un estudi explica com les relacions amb la resta de persones poden canviar per sempre després d'una ruptura amb una amistat, ja que, per exemple, una traïció per part d'un amic, afecta més les bases de la nostra personalitat.

Desafortunadament, un dels motius més comuns per trencar una amistat és quan existeix un amant pel mig. A vegades, fins i tot encara que l'amant en qüestió no sigui important per a la persona que se sent traïda, el gest fa mal i la pèrdua de confiança és molt gran.

via GIPHY


Un altre dels casos més comuns és trencar l'amistat per la falta de comunicació en una convivència. Les diferents maneres de concebre certs temes poden posar de manifest mancances més profundes com la falta d'empatia, que en el dia a dia de les converses i les copes no és tan fàcil de discernir.

La traïció, l'abandonament o l'engany són sentiments que afecten especialment si venen d'un amic o amiga. Tot i que una ruptura amb un amic és un procés dolorós, no hem de caure en el pensament que tothom ens trairà en un futur. Per això, et donem set consells per a superar la ruptura d'una amistat de manera sana:

 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: