Logotip de Adolescents.cat

Aitana respon així als rumors sobre una possible ruptura amb Miguel Bernardeau

per Redacció, el 22 de novembre de 2021 a les 10:08
Aitana i Miguel Bernardeau s’han donat un temps? Han posat fi a la seva relació? Aquests són alguns dels rumors que van començar a circular fa uns dies després que un programa de Telecinco assegurés que els artistes s’havien distanciat i podrien haver tallat. 

Per tal de “comprovar” si el rumor era cert, un grup de paparazis es va plantar davant la casa de la cantant. Resultat? Aitana emportant-se una desagradable sorpresa en veure un grup de persones fent-li preguntes sobre la seva intimitat mentre sortia a tirar les escombraries. 


Lluny de deixar-ho aquí, el programa de Telecinco va decidir anar més enllà i va relacionar l’outfit d’Aitana, que anava en xandall, amb el de Chenoa, que també portava roba còmode el dia que va parlar sobre la seva ruptura amb Bisbal. En fi, com si anar amb xandall fos una prova d'haver-ho deixat amb algú. Com era d’esperar, desenes de persones han defensat la cantant a través de les xarxes socials i han criticat Telecinco per envair la seva intimitat. A més a més, Aitana també ha volgut deixar clar que els rumors són absurds amb aquest missatge al seu Twitter.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: