Logotip de Adolescents.cat

Estudiar i desconnectar alhora? És possible: aquesta iniciativa ha trobat la manera

El Museu d'Història de Catalunya estrena el seu canal de Twitch amb el projecte "Histogamers, una altra història!"

per Redacció, el 23 de novembre de 2021 a les 06:00
S'apropa l’època d’exàmens i estrès. És per això que avui us volem parlar d’una iniciativa que us servirà per a totes dues coses: estudiar i alhora desconnectar. Sí, ho sabem, sembla poc realista i massa fàcil, però us prometem que és veritat. 

Us estem parlant d'Histogamers, un projecte impulsat pel Museu d’Història de Catalunya amb el qual podreu aprendre història mentre jugueu. Cada dues setmanes, es fa un directe al canal de Twitch del museu conduït per l’historiador i streamer Eudald Navarro. En els directes s’expliquen diversos períodes de la història a través de videojocs i, a més, les persones que hi participen tenen l’oportunitat de preguntar els dubtes que els vagin sorgint. Per conèixer una mica millor aquesta iniciativa hem parlat amb la Raquel Castellà, directora del projecte i responsable de comunicació i mitjans digitals del MHC, i l'Eudald Navarro, el presentador streamer dels directes.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: