Logotip de Adolescents.cat

S'ampliarà l'ús del passaport Covid?

per I.M., el 19 de novembre de 2021 a les 11:45
El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha explicat que la setmana vinent el Govern podria decidir si amplia o no l'ús del certificat Covid i en quins àmbits
 
El conseller ha insistit que el Govern aposta per ampliar l'ús del certificat digital Covid més enllà de l'oci nocturn abans que tornar a fer restriccions d'aforament o horari. Un cop rebin l'informe del consell assessor es traslladarà a la comissió delegada del Govern i es prendrà una decisió, decisió que es podria tenir la pròxima setmana. 

Argimon ha dit també que ara "no és el moment" de tornar als confinaments i ha augurat que a Nadal continuarà imposant-se una certa idea de normalitat, com ha indicat que es va viure durant l'estiu passat. 

Terceres dosis


Pel que fa a la tercera dosi, ha avançat que la seva inoculació anirà "per risc" i ha afegit que això es tradueix en una priorització per edat, a banda dels professionals sanitaris i sociosanitaris. Així, està previst que durant el desembre s'administrin les dosis a les persones de 60 anys i aquest col·lectiu i a partir d'aquí s'anirà baixant segons l'edat. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: