Logotip de Adolescents.cat

Les 5 fases d'una ruptura: allò que vivim després de deixar-ho amb algú

per Adolescents.cat, el 27 de novembre de 2021 a les 06:00
La nostra ment està preparada per a poder assumir i superar una ruptura de parella, per molt dolor i males sensacions que sentim en el moment. Generalment, un dels dos membres de la relació és el que decideix deixar-ho, i podria semblar que aquesta persona no patirà però no és així.

Hi ha relacions que acaben encara que la parella es continuï estimant. No és gens fàcil acceptar que la situació ha arribat al final i és important entendre que no és un procés lineal, així que encara que un dia et sentis bé i al següent no, no vol dir que no ho estiguis superant.
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: