Logotip de Adolescents.cat

Aquest vídeo està indignant TikTok: la realitat darrere algunes sessions de fotos

per Redacció, el 18 de novembre de 2021 a les 11:50
Que les xarxes socials acostumen a mostrar una imatge distorsionada de la realitat no és cap novetat. De fet, documents interns de Facebook reconeixien fa poc que Instagram és una xarxa profundament nociva per a la salut mental de les seves usuàries, sobretot les adolescents.

Segons revelava The Wall Street Journal, la plataforma confessava que produeix "comparació social negativa" i "prop del 32% de les dones que fan servir la xarxa social se senten pitjor amb els seus cossos".

Per això és important recordar la falsedat de molts dels continguts que es comparteixen a les plataformes, com ha fet Jess Quinn. La jove ha volgut mostrar la realitat que s’amaga darrere d’algunes sessions de fotos per promocionar rutines fit. I és que el cos de la persona que apareix a la campanya no només es retoca amb programes d’edició, sinó també abans. Tal com es pot veure en el vídeo, col·loquen a la model unes pròtesis als glutis perquè així sembli que els té més definits i ferms.

“Això és el que passa darrere de moltes sessions de fotos. Sé que Victoria’s Secret feien servir trucs similars a aquest. Després les persones veuen el resultat final d’aquestes imatges, se senten insegures i acaben sotmetent-se a operacions estètiques”, ha explicat Jess Quinn.
 
@jessicaemilyquinn

What’s your thoughts on this? ##huh ##bodypositive ##bodyacceptance ##insecure

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) - Amaarae & Kali Uchis
Vosaltres també us heu sentit insegurs/es per culpa d'imatges de les xarxes socials?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: