Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 18 de novembre

per Redacció, el 18 de novembre de 2021 a les 09:27
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 




Versió sense playbuzz


ÀRIES
Avui recuperaràs una afició del passat que et farà sentir bé i t’ajudarà a distreure’t. Ara bé, no ignoris certs problemes, perquè no se solucionaran sols. Necessites més comunicació per poder resoldre’ls. Preparar-te arguments, i fins i tot escriure’ls, t’ajudarà. 

TAURE 
Hi haurà una oportunitat que canviarà els teus plans i et farà replantejar les teves prioritats per aquest mes. Si la saps aprofitar, avançaràs a passos de gegant cap a les teves metes. En el terreny amorós, mostra més afecta a la persona que t’agrada, perquè últimament estàs anant molt a la teva. 

BESSONS 
Hi ha algunes persones que has deixat de costat una temporada i ara et costa reprendre la relació. Potser ha arribat el moment de posar punt final? Si creus que no t’aporten, no ho allarguis.

CRANC 
Tindràs una afinitat especial amb un company/a de classe i això et fa unir més a ell/a, sobretot en temes reivindicatius. Et sentiràs comprès i això t’ajudarà molt a tirar certs projectes endavant. 

LLEÓ
Ets una persona protectora i avui mostraràs aquesta cara. No deixaràs que algú del teu entorn malmeti algú que estimes amb paraules que són falses. Podria ser que comencessis un conflicte que s’allargués durant tota la setmana. Però amb el temps, les coses es posaran al seu lloc. 

VERGE 
Últimament, has començat a compartir estones amb persones que no coneixies gaire i la veritat és que et fan sentir molt valorat/da. Aprofita aquesta confiança per mostrar les teves habilitats. Hi ha algú que ha començat a fixar-se en tu, i t’ho farà notar aviat. 

BALANÇA 
Explica-li a algú allò que t’està preocupant i fa dies que et volta pel cap. No li restis importància ni sentis vergonya, cadascú afronta les coses a la seva manera. Trobaràs més comprensió de la que esperaves. 

ESCORPÍ 
Avui guanyaràs una batalla gràcies a les teves habilitats d’estrateg. Sabràs perfectament què dir i quan dir-ho i això farà que l’altre se senti comprès. Tornaràs a gaudir de certa estabilitat i estaràs més tranquil que fa uns dies. 

SAGITARI 
Voler tenir-ho tot controlat no sempre és bo, sobretot quan hi ha certs temes que no depenen de tu. Intenta no obsessionar-te, perquè aquesta actitud no juga a favor teu, més aviat al contrari: et pot portar problemes. 

CAPRICORN 
Vigila perquè el teu orgull avui potser està massa present i molesta a una persona amb qui no et convé barallar-te. No vulguis tenir la raó perquè sí, sobretot en temes que no tenen gaire importància. Intenta posar-te al lloc de l’altre. 

AQUARI 
Avui algú del teu entorn et confondrà. No acabaràs d’entendre quines són les seves intencions, però algun detall t’indicarà que no coincideixen amb les teves. Mantingues la distància.

PEIXOS
Si creus que no pots estar cedint sempre no ho facis. Has de defensar el dret a actuar com tu creguis. Les confrontacions no t’agraden, però de vegades cal plantar cara per resoldre situacions amb les quals et sents incòmode.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: