Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 17 de novembre de 2021 a les 10:25


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz 

Noia, 18 anys 
Jo em considero hetero i he sortit amb molts nois, però fa com dos anys em vaig pillar d’una amiga meva. Ara estem més distants perquè ella té la seva colla i jo la meva, però sento que ella sent el mateix per mi. És com que hi ha feeling sabeu? I no puc parar de pensar en ella. Ho he intentat tot per oblidar-la però no puc. No sé què fer. 

Noia, 14 anys 
Crec que m'agrada el meu millor amic. L'altre dia vaig somiar que estàvem junts a la piscina abraçant-nos i fent-nos petons i des d’aquell moment cada nit abraço el coixí imaginant-me que és ell. En fi molt cursi tot. 

Noia, 17 anys 
Fa una setmana que no cago. El problema és que no ho puc fer quan hi ha gent a casa. No m’agrada que la gent em pugui escoltar i últimament mai tinc casa lliure. A algú més li passa? 

Noi, 14 anys 
Fins fa poc, vaig estar xumant-me el dit per dormir. Ho feia des que era petit i em relaxava. Mai ho he dit a ningú per por que es riguin de mi. 

Noia, 15 anys 
Vaig entrar al gmail del meu crush, em vaig declarar i li vaig dir coses romàntiques que penso d'ell. Ara ell es pensa que la que li va enviar la nota va ser la meva amiga i tot el dia li està preguntant. Sé que l'he cagada. No sé què fer. Necessito ajuda urgentment! 

Noi, 16 anys 
Algunes nits faig videotrucada amb la meva nòvia per mirar una sèrie, el que ella no sap és que alguna vegada m'he acabat tocant per sota l'escriptori mentre la mirava. 

Noia, 15 anys
Estic al batxi tecnològic i estic molt contenta. Però si fos per mi estaria a l'humanístic i faria filologia catalana. Tota la meva família està molt orgullosa de la meva cosina que està fent un màster de microbiologia i jo mai he tingut l’atenció ni m’he sentit part de la meva família. Crec que quan ho vaig decidir em vaig guiar molt per l’aspiració a ser com ella i tenir aquesta atenció. Ara me’n penedeixo una mica. 

Noi, 15 anys
Des de fa unes setmanes estic de lio amb la meva ex. El tema és que ella s'està tornant a pillar de mi i realment no sé què fer, ja que a mi m'agradava molt, però ho vaig deixar perquè notava que ja no connectàvem. El que passa és que des que tornem a parlar i ara que estem de lio noto que em torna a agradar i no sé què fer.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: