Logotip de Adolescents.cat

La nova sèrie sobre descobriment sexual que ja comparen amb «Girls» i «Gossip Girl»

per Redacció, el 16 de novembre de 2021 a les 09:37
Amistat, festes, sexe i, com sempre, una mica de drama. Aquests acostumen a ser els elements que mai falten a les sèries juvenils i que també seran presents a La vida sexual de las universitarias, una nova producció que arriba a HBO Max el pròxim 18 de novembre.

Després d’estrenar la nova versió de Gossip Girl, la plataforma torna a apostar pels continguts adolescents amb aquesta ficció protagonitzada, entre altres, per Pauline Chalamet, germana de Timothée Chalamet.


 

I de què va? La sèrie segueix a quatre companyes d’universitat: la Kimberly (Pauline Chalamet), la Bela (Amrit Kaur), la Leighton (Reneé Rapp) i la Whitney (Alyah Chanelle Scott). Totes elles estudien a la prestigiosa Essex College de Nova Anglaterra i tenen els seus objectius molt clars: formar-se per triomfar en les seves carreres professionals i viure noves experiències mentre ho fan. De fet, la seva creadora, Emmy Mindy Kaling, ha assegurat que la producció està plena d’escenes de festa i de sexe, però també de moments més profunds que reflecteixen una realitat que molta gent ha viscut: la por a no encaixar.

“Volia mostrar a noies joves amb punts de vista forts”, va explicar en una entrevista on també va confessar que es va inspirar en moments personals per crear la sèrie. 

Si la voleu veure, aquesta setmana arriben a HBO Max els primers capítols.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: