Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de novembre

per Redacció, el 16 de novembre de 2021 a les 08:27
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Intenta no enfadar-te si veus que tot segueix igual. Tu ja has expressat el que senties i has actuat, ara ja no depèn de tu. El millor que pots fer és no pensar-hi més o no sortiràs d’aquesta sensació de bloqueig. Estigues atent a la connexió amb els Bessons. 

TAURE 
Són dies de canvis emocionals. Et vindran al cap records del passat que et serà difícil ignorar. Aquesta vegada, però, tindràs persones al teu costat que t’ajudaran a curar ferides que encara estaven obertes. En el terreny de l’amor, vigila amb la gelosia. 

BESSONS 
No estàs escoltant els consells d’algú de la teva família i això a la llarga et podria acabar afectant negativament. Encara que et sembli que teniu punts de vista oposats, podeu arribar a un acord fàcilment. L’únic que cal és que escoltis i et mostris més comprensiu.

CRANC 
Sents que necessites fugir i canviar per complet d’ambient. Els nervis que estàs vivint et causen aquesta sensació d’empresonament. Intenta dedicar-te el dia a tu i a aquelles coses que t’agraden, sense haver d’estar pendent dels altres. Això et donarà cert aire i llibertat. 

LLEÓ 
Avui serà un dia intens perquè hauràs de solucionar un imprevist d’última hora. Que l’estrès no et faci mostrar la teva pitjor cara, perquè últimament ja has tingut més d’un enfrontament amb algú que t’importa. Tingues més paciència. 

VERGE 
No sabràs molt bé com interpretar l’actitud d’algú amb qui últimament et feies molt. Notaràs cert egoisme per part seva i això no t’agradarà gens. Allunya-te’n una mica per analitzar la situació i per saber qui és de veritat. 

BALANÇA 
Sents que estàs vivint una època estable. Ara és un molt bon moment per recuperar projectes que havies deixat de banda i potenciar les teves habilitats. En l’amor, renaixerà la il·lusió. 

ESCORPÍ 
Algú et demanarà consell en un assumpte relacionar amb l’amor. Intenta veure-ho de manera objectiva i no deixar-te emportar per les teves emocions. Les teves paraules tindran molta influència.

SAGITARI 
Avui hauràs de complir certes responsabilitats que et faran molta mandra, però a la llarga veuràs que has fet bé no deixant-les passar. És un bon moment per prendre decisions en el terreny amorós. Si creus que has de fer un pas, no et quedis immòbil. 

CAPRICORN 
Potser els obstacles te’ls poses tu mateix pensant coses negatives constantment. Has de tenir més confiança i valorar-te més. Mostra’t tal com ets sense por i els altres veuran virtuts que fins ara no t’havies atrevit a ensenyar. 

AQUARI 
Últimament, t’estàs concentrant massa en allò que no t’agrada i això et fa saltar a la mínima. Aquesta actitud començarà a ser contraproduent per tu. Recupera la teva part més empàtica: t’ajudarà a centrar-te. 

PEIXOS
La superficialitat et cansa i sents que has de centrar-te en el teu món interior. Si aquest és el teu camí, segueix-lo i sigues coherent amb tu mateix. Ja fa massa temps que estàs massa pendent dels altres i massa poc de tu.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: