Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 15 de novembre de 2021 a les 11:53
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys 
Ets un noi i tens 18 anys. Et vaig veure per primer cop a Sant Andreu, Barcelona jugant a waterpolo amb el número 2. Ets alt, tens els cabells castanys i tens els ulls marrons. No sé si t'hi vas fixar, però érem dues noies. Sóc la rossa. 

Noia, 17 anys 
Anem juntes a teatre i a poc a poc em pillo per tu. No t'ho vull dir a la cara... encara no. Estic desitjant poder quedar. Tens els cabells negres llargs i t'agrada el rap. Ets guapíssima. 

Noia, 15 anys 
Fa uns dies jo anava pels passadissos del meu institut (la Mercè) amb les meves amigues i tu estaves amb dos amics a un banc de dins, vaig passar per allà i vam creuar mirades. Ets alt, ulls blaus o verds i cabell fosc. Dubto que llegeixis adolescents, però si t'identifiques el pròxim cop que ens creuem fes-me un gest.

Noia, 17 anys 
Ets una noia del 02 que estudia a la uab. Ens vam conèixer a les festes de sarda durant un concert. Típic de miradetes i tal, vam acabar xerrant i ballant. Et vaig demanar l’insta i em vas dir de quedar, jo sóc una cagada i vam decidir deixar-ho a l’atzar, així que si llegeixes això, el destí ha decretat que hem de quedar, així que res, obra’m jaja. 

Noi, 17 anys 
Sempre et veig a l’hora del pati per on entren els d’administració i gestió i m'encantes, però només ens diem adeu i hola. Per les mirades crec podem tenir alguna cosa més. El teu nom comença per M, si ho llegeixes obra’m perquè a mi em fa cosa. Ets de Manresa. 

Noi, 18 anys 
Sóc noi de 18 anys, el dimarts dia 10 vam creuar mirades durant tota l'L3. Vaig baixar a Vall d'Hebron per pillar l'L5 i en el moment en el qual baixo del vagó sento una desesperació per no haver parlat amb tu. Ets rossa amb ulls castanys i vestida de beix completament, jo amb texans, samarreta i sabatilles negres, a més porto ulleres. Si per qualsevol raó veus això, has entrat en la meva ment sense voler. 

Noi, 15 anys 
Dubto que mai arribis a llegir això però per intentar-ho... Ens vam conèixer quan érem molt petits, però vas canviar d’escola. A 1r d’ESO vam tornar a estar a classe junts, i ara a 4t d’ESO coincidim a una optativa. Ets morena amb els ulls verds i molt guapa. Fa molt de temps que m’agrades, però mai m’he atrevit a dir-t'ho.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: