Logotip de Adolescents.cat

Britney Spears aconsegueix la seva llibertat després de més de 13 anys

per Adolescents.cat, el 15 de novembre de 2021 a les 06:00
La jutge Brenda Penny va ordenar aquest divendres la fi de la tutela legal de la cantant estatunidenca Britney Spears, que té una fortuna valorada en 60 milions de dòlars.

Aquesta notícia suposa una nova victòria per a l'artista, qui el juny passat es va pronunciar per primera vegada en contra del seu progenitor, que era el seu tutor legal des de fa 13 anys.


La decisió era molt esperada des que el pare de Britney va deixar de ser el seu tutor al setembre per ordre de la mateixa jutge. La custòdia de la cantant es va mantenir llavors a càrrec d'un funcionari de l'estat de Califòrnia i no ha estat fins a aquest divendres quan Spears ha quedat finalment lliure de qualsevol tutela legal.

via GIPHY



Després de fer-se pública la decisió, centenars de seguidors de la cantant, que han liderat durant molts anys el moviment "Free Britney" i que estaven congregats fora de la seu de la Cort Superior de Los Angeles, han celebrat la noticia.

El cas va donar un gir al setembre després que el diari The New York Times publiqués un reportatge amb declaracions de tres persones que havien treballat per a l'artista durant la seva tutela i que van declarar com a certes les acusacions de la cantant.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: