Logotip de Adolescents.cat

No saps què estudiar? Aquesta proposta pot ajudar-te

per Redacció, el 12 de novembre de 2021 a les 11:53
Què estudio? Quina és la millor opció? Faig un grau o un doble grau? Tenir mil preguntes és normal quan s’apropa l'època d'anar a la universitat. És per això que volem publicar articles que us puguin servir per a encaminar el vostre futur professional. 

Avui volem centrar-nos en Blanquerna, ja que aquest mes de novembre comença les seves sessions informatives. Aquestes jornades us poden ser molt útils per resoldre els vostres dubtes, conèixer de prop el campus i també descobrir nous estudis, com el nou Grau en Digital Media, que s’ha estrenat aquest any. I és que sempre és millor informar-se amb temps, per poder reflexionar bé les coses, que no pas anar a última hora. 

Us deixem amb info sobre Blanquerna perquè la pugueu conèixer una mica més abans de les sessions informatives d’aquest 20 de novembre: 


 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: