Logotip de Adolescents.cat

Quin és el teu signe a l'horòscop egipci?

per Adolescents.cat, el 11 de novembre de 2021 a les 10:02
Fa uns dies us vam explicar que hi ha horòscops diferents arreu del món.
L'horòscop egipci, o millor dit l'astrologia egípcia, va tenir molta importància, ja que es va estendre a Grècia i Roma amb gran acceptació, i aquí van sorgir les representacions divines aplicades als planetes (Zeus, Atena i Mart, Saturn, etc.), associant-les a les seves característiques.

L'horòscop egipci està dividit en 12 signes i cada un té el nom d'una divinitat egípcia i gaudeix de la seva protecció.

Es tracta d'un horòscop lunar. És a dir, es guia pels cicles lunars, no pels solars com la majoria. L'astrologia dels egipcis no sols estudia la influència que té el dia de naixement sobre l'individu, a més, també estudia i classifica els moviments i fenòmens naturals. De manera que es guia per lleis universals aplicades a tots els aspectes de la vida.
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: