Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 11 de novembre

per Redacció, el 11 de novembre de 2021 a les 09:52
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui estaràs radiant i la gent del teu entorn t’ho farà notar. Ja fa setmanes que estàs cuidant-te i intentant no tenir alts i baixos emocionals. La teva perseverança i força de voluntat estan donant els seus fruits. Et sents en equilibri. 

TAURE 
Estàs a punt de prendre una decisió important que pot canviar per complet un aspecte de la teva vida. Avui començaran a desaparèixer els dubtes i veuràs avantatges on abans veies inconvenients. Una persona d’un signe d’aigua, et guiarà. 

BESSONS 
Avui un altre cop tornaràs a atabalar-te perquè sents que no ho atrapes tot. Potser el problema és que vols fer massa coses. Has d’organitzar-te d’una altra manera o acabaràs petant. Tindràs una connexió especial amb els Balança. 

CRANC 
Fer-te a la idea de certes coses no és senzill. Ho has d’anar interioritzant a poc a poc fins a veure-ho clar. Ara mateix tu ets trobes en aquest procés. No et vulguis precipitar perquè et faltarà convicció. Quan sigui el moment, ho sabràs. 

LLEÓ 
Avui rebràs una petita sorpresa que t’alegrarà el dia. Això et farà deixar de banda els teus problemes i t’ajudarà a alliberar la ment. Aprofita aquesta pau per mirar-te certes coses amb perspectiva, potser les veuràs diferent. 

VERGE 
Avui hauràs d’utilitzar les teves habilitats de mediador per evitar que dues persones es barallin. Encara que una d'elles potser no s'ho prengui bé, acabarà veient que has fet el millor per tothom. En el terreny de l’amor, vigila amb la desconfiança. 

BALANÇA 
Tindràs l’opció d’apropar-te a algú per explicar-li un projecte amb el qual et podria ajudar. No hi donis massa voltes i digues les coses tal com et surtin. Si penses massa podries perdre una oportunitat important. 

ESCORPÍ 
Potser no estàs vivint dies gaire bons, però has d’intentar veure el got mig ple. Hi ha un amic/ga que t’està intentant fer costat, però no el deixes. No siguis orgullós i sincera’t. Ell/a estarà encantat d’ajudar-te. 

SAGITARI 
Ja fa molt temps que t’esforces per aconseguir allò que t’apassiona. Avui, el comentari d’algú a qui admires, et farà sentir que estàs a l’alçada i que cada cop ets més a prop del teu objectiu.

CAPRICORN
Diuen que prevenir és millor que curar. Avui et convé recordar aquesta frase abans de tenir una conversa amb algú. No et deixis guiar pel teu malestar o podries obrir ferides d’aquelles que triguen a cicatritzar. Pensa’t bé si dir certes coses és necessari.

AQUARI
La lluna creixent en el teu signe farà que tinguis ganes de conèixer noves realitats i viure experiències diferents. Deixa’t guiar pels teus impulsos, però no et descontrolis, perquè de vegades et costa tocar de peus a terra.

PEIXOS
Un bon amic/ga et donarà un consell molt encertat per aquests moments d’inseguretat que estàs vivint. No l’ignoris. Avui una persona Taure et podria mostrar una cara desconeguda que et sorprendrà positivament.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: