Logotip de Adolescents.cat

Tot el que se sap sobre la nova temporada de LIDLT4

per Adolescents.cat, el 10 de novembre de 2021 a les 10:13
No fa ni dues setmanes que es va acabar La Última Tentación i la cadena Telecinco ja ha anunciat l'estrena de la temporada 4 de La Isla de las Tentaciones avui dimecres 10 de novembre.
La nova temporada té nous concursants que no han participat mai en el reality. De fet, la idea de La Última Tentación era tancar les portes de les velles històries per donar l'oportunitat a noves parelles. Això no vol dir, però, que siguin tots desconeguts. Hi haurà persones que es van donar a conèixer ja en programes com Grann Hermano o Mujeres y Hombres y Viceversa.
Quins són les 5 parelles que participen aquest any?
 
 


La Isla de las Tentaciones 4 arriba també amb novetats en el format. Els realitzadors intenten canviar coses cada edició per assegurar-se que els concursants no saben a tot al que s'enfrontaran. La novetat de l'última temporada va ser la "llum de la temptació", una alarma que s'encenia cada vegada que la parella d'algú travessava una línia vermella establerta per la seva parella.
 

Aquest any, els habitants són els que hauran de decidir per unanimitat si activen o no la llum. Una altra de les grans novetats serà la presència d'una "Temptació VIP", de la que no se sap res i encara no sabem la funció que tindrà al programa.

A més, s'incorporen noves normes relacionades amb els temptadors, com el veto de 24 hores d'incomunicació per al solter o soltera triada per l'altra villa.

Per últim les parelles tindran una nova possibilitat que els permetrà trobar-se cara a cara en algun moment a través d'un mirall, es podran veure però no mantenir contacte amb l'altre de cap manera. Vosaltres heu vist alguna temporada?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: