Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 10 al 16 de novembre

per Redacció, el 10 de novembre de 2021 a les 10:34
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (4/5)
Prepara’t perquè està a punt d’arribar algú molt especial a la teva vida i has d’estar a punt. Tanca tots els temes que tens pendents però no de manera física, sinó emocional perquè, no t’enganyis, encara hi penses constantment i això no et fa cap bé. Dia de la sort: diumenge.

TAURE (3/5)
Ets massa perfeccionista i sovint creus que les coses van pitjor del que realment van. Tens les coses clares però li dónes massa voltes al cap i per això no valores el que estàs vivint. Aquesta setmana algú farà que tot faci un gir de 180 graus. Deixa’t portar i confia! Dia de la sort: 15.   

BESSONS (3/5)
Potser no estàs en el teu millor moment per fer grans canvis a la teva vida però és hora que en comencis a fer algun. Tens clar què vols i què necessites de la gent que tens al teu voltant, i aquesta setmana tindràs el cap clar per començar a prendre decisions.  Afinitat amb: Aquari.

CRANC (2/5)
Portes una època una mica rara amb els sentiments i a vegades sents que no estàs amb qui o on t’agradaria. Posa en ordre els teus pensaments i recorda el que vals i et mereixes. Consell: abans de prendre cap decisió, assegura’t que ho fas sense por o et veuràs condicionat/da. 

LLEÓ (2/5)
Estàs emocionalment col·lapsat/da. Estan passant coses que no controles i no saps com gestionar-les. Posa en ordre els teus sentiments fes un pas endavant. Consell: aquesta setmana agafa una llibreta i vés escrivint què sents. Dimecres que ve llegeix-ho. Voldràs canvis!

VERGE (2/5)
En l’últim any has viscut molts canvis i necessites pausa o petaràs.  Hi ha algú en especial que no s’ha portat bé amb tu i el ressentiment i l’enyorança entren en conflicte. Aprèn a perdonar i procura no donar-li més importància del compte. Consell: aprèn a gaudir de la teva nova vida. 

BALANÇA (3/5)
Aquesta setmana estaràs molt actiu/va emocionalment. Ha arribat el moment de recapitular tots els moments i sentiments que tens envers aquesta persona que et ve al cap i decidir. Vés amb compte: Tindràs una batalla interna però deixa els prejudicis i fes el que et faci més feliç.

ESCORPÍ (3/5)
Estàs bé com estàs, però hi ha algú que et ronda el cap i intentes ignorar-la. El que un dia et sembla el millor, l’endemà no t’acaba de fer el pes i això també et passa amb les persones. Consell: Analitza el que tens, el que vols i el que t’imagines per treure’n una idea més clara. 

SAGITARI (3/5)
Els petits canvis conten i o comences a sortir d’aquesta rutina o tot anirà a pitjor. Si vols que aquella persona et faci cas o necessites que la vostra relació s’activi, comença aclarint les teves idees perquè potser ets tu que no sap què vol i que se sent estancat/da. Dia de la sort: Dijous.   

CAPRICORN (3/5)
Et costa molt ser borde però quan ho ets, tens motius. Així que sigui ell/a aquesta vegada qui et vingui darrera per saber el perquè d’aquesta actitud. Fes que hi pensi i deixa que endevini què és el que no t’està bé. Sempre és el mateix, així que no li costarà gaire... Color: blau marí.

AQUARI (3/5)
Aquesta setmana estaràs una mica apàtic/a i això sorprendrà la gent que t’estima. Sempre estàs de bon humor i amb molta energia, així que deixa que siguin els altres qui et mimin. Precisament per això, veuràs per qui ets important i per qui no. Pren nota! Dia de la sort: 12.

PEIXOS (3/5)
Per fi sembla que posaràs fi a un cicle de la teva vida. Fes-ho amb convenciment i sense sentir-te malament per ningú. Si has pres aquesta decisió, és perquè ho tenies clar i no veies cap altra solució. Consell: Ara que t’has alliberat, pensa en tu, ja arribarà el moment de conèixer gent.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: