Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 10 de novembre de 2021 a les 10:12


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz 


Noi, 15 anys
Tinc un os de peluix des que vaig néixer, encara dormo amb ell, i el pitjor és que en ell he creat el millor amic que sempre he volgut tenir. Li explico tot i em penso que m'ajuda. És estrany, ho sé, però m'ha ajudat a superar moments difícils.

Noia, 15 anys
Totes les meves amigues tenen les tetes més grans que jo. Sempre em compro sostens més grans i els omplo amb paper de vàter perquè sembla que en tingui més.

Noi, 16 anys
Sempre que pixo en els lavabos de paret i hi ha altres nois pixant, no puc evitar mirar-los el penis de reüll i comparar amb el meu.

Noia, 16 anys
Cada dia a les 23:00, el meu veí de davant que té 18 anys arriba de treballar i molts dies em poso a la finestra amb el llum obert perquè em vegi. Sé que algun dia m’ha mirat i em posa molt això.

Noia, 16 anys
Quan em dutxo em poso reggaeton i em poso a fer twerking en boles a dins la dutxa. La cosa és que un dia estava jo tota motivada i vaig relliscar a dins la banyera i vaig caure. Ara porto quatre punts i em quedarà una cicatriu al front, podré dir que porto el reggaeton a la pell hahahaha.

Noia, 16 anys
Quan tenia 8 anys un dia que estava a casa d'una amiga li vaig robar el seu hàmster sense que se n’adonés. Ella es pensa que es va escapar. El vaig tenir vivint a la meva habitació durant 2 mesos fins que els meus pares el van trobar i el van donar a unes veïnes. La meva amiga mai ho ha sabut.

Noia, 17 anys
Porto des de l’estiu treballant a un restaurant de cambrera i al restaurant també hi ha un repartidor que és bastant jove, i des que ens vam veure ens vam atraure mútuament. El que passa és que per certs motius no podem tenir res seriós i portem follant al seu cotxe des de fa uns 2 mesos. A sobre m’estic enamorant d’ell i és difícil quan sé que no podem estar junts…


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: