Logotip de Adolescents.cat

Real o fake? Descobreix la veritat darrere aquestes escenes de sexe

per Redacció, el 9 de novembre de 2021 a les 12:25
Pràcticament en totes les pel·lícules i sèries trobem escenes de sexe. Escenes plenes de trucs i on el muntatge juga un paper clau. De fet, fins i tot hi ha algunes produccions com Sex Education que tenen una coordinadora d’intimitat: una professional que s’encarrega de coreografiar els moviments dels actors i les actrius perquè se sentin còmodes i segurs mentre roden moments sexuals. 

Cal dir, però, que també hi ha algunes pel·lícules en què el sexe no és fingit, és a dir, on els protagonistes –o els seus dobles-mantenen relacions reals. Avui us portem la veritat sobre algunes escenes de sexe:

 

Versió sense playbuzz
365 días

És una de les pel·lícules amb més escenes de Netflix i, encara que semblin reals, no ho són. Ara bé, els actors i actrius es van esforçar molt per donar veracitat als moments íntims. En una entrevista el codirector de la pel·lícula va explicar que es van repetir escenes fins a 24 vegades perquè els protagonistes suessin de veritat i tinguessin el ritme cardíac accelerat. D’aquesta manera tot semblava més creïble. 

50 sombras de grey 
En aquest film el sexe és simulat. En diverses entrevistes els actors han assegurat que no va ser gaire còmode rodar certs moments. “Jamie Dornan portava una petita bosseta que li cobria les seves parts, i jo tenia una espècie de tanga, sense tires, enganxat a la zona íntima”, va explicar l’actriu Dakota Johnson. 

Normal People 
Diuen que Normal People és una de les sèries en què el sexe és més realista. Això es deu a la gran feina dels actors i també a Ita O’Brien, directora d’intimitat. Ella es va encarregar de coreografiar els moments íntims i també de donar consells als protagonistes durant el rodatge.

Élite 
En diverses entrevistes els actors i actrius han explicat que ja s’han acostumat a gravar escenes de sexe i que fins i tot els resulta divertit. Aron Piper, per exemple, va dir que ja no li sorprenia “el mitjó”, referint-se a la petita peça de roba que es col·loquen a les parts íntimes quan han de rodar moments sexuals. En aquest sentit, també va confirmar que no s’utilitzen dobles, sinó que són els mateixos protagonistes qui roden totes les escenes.

Love 
En aquesta pel·lícula, que no va deixar ningú indiferent al festival de Canes, el sexe és real. A més a més, està pensada per ser vista en 3D per fer els moments encara més realistes.

9 songs
Les escenes de sexe, no són simulades, sinó que són reals. Això va fer que alguns dels actors i actrius demanessin aparèixer amb pseudònims als crèdits.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: