Logotip de Adolescents.cat

Famosos i famoses que no sabies que havien participat en un reality

per Redacció, el 9 de novembre de 2021 a les 10:49
Hi ha molts famosos que van fer els seus primers passos en el món de la televisió participant en realities i talent shows, encara que potser ens n'haguem oblidat o ni tan sols ho sabéssim. Fem memòria!


 


Versió sense playbuzz
EMMA STONE 
Quan tenia 16 anys i abans d'haver actuat a pelis com The Amazing Spider, l'actriu va passar un show televisiu, In search of the Parttridge Family, en el qual buscaven protagonistes per a una sèrie. Va aconseguir un paper.

LUCY HALE 
L’actriu de Pretty Little Liars va passar per American Juniors, un talent show musical. 

KESHA 
Abans de ser una cantant d'èxit, l’artista va aparèixer al reality The Simple Life en el qual Paris Hiltony i Nicole Richie abandonaven la ciutat per intentar adaptar-se a la vida del camp. Una de les temporades la van passar amb els pares de la Kesha, que va acabar convertint-se en amiga de les famoses. 

JUSTIN TIMBERLAKE 
Amb només 11 anys es va presentar al concurs musical Star Search.

HEATHER MORRIS 
Sí, la coneixem per ser la Brittany S. Pierce a Glee, però abans d’això ja havia aparegut en pantalla. Concretament havia participat al concurs So you think you can dance. De fet, va guanyar i va passar a ser ballarina de Beyoncé abans de fitxar per la sèrie. 

BEYONCÉ 
Quan era una nena va participar en el programa Star Search com a part del grup Girls Tyme.

JON HAMM 
El protagonista de Mad Men també va ser concursant d’un reality el 1996. En el seu cas intentava buscar parella a The Big Date. No va tenir sort. 

ROSALÍA
Amb 15 anys es va presentar en programar Tú sí que vales. La cantant no va ser seleccionada i alguns dels membres del jurat li van dir que "desafinava". Ara és una de les cantants més conegudes en l'àmbit mundial

KELLY CLARKSON
La cantant va començar la seva carrera musical al talent show American Idol, el qual va guanyar.

CAMILA CABELLO
Va participar al talent show The X Factor, d’on en va acabar sortint el grup de Fifth Harmony. Més tard va abandonar la banda i ara és una de les artistes amb més èxit a nivell mundial.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: