Logotip de Adolescents.cat
Patrocinada

Més enllà dels cànons oficials: pel·lícules que et faran reflexionar

per Redacció, el 10 de novembre de 2021 a les 06:00
Sabem que el món audiovisual us encanta, és per això que us volem parlar de l'Aula de Cinema de la Filmoteca de Catalunya, una iniciativa que recorre la història d’aquest art i del seu llenguatge. 

Com? Doncs a través d’un cicle que va començar aquest octubre i proposa, amb la col·laboració d’universitats i escoles de cinema, una història del cinema a través de 30 títols. En concret, en aquesta edició s’ha apostat per la diversitat i el qüestionament del cànon oficial, així doncs, segur que descobrireu pel·lícules i autors/es que us faran reflexionar. 

De fet, algunes sessions aniran acompanyades de debats i també de la programació complementària que sorgirà dels mateixos espectadors.

Si voleu saber més sobre films i temes que han que han quedat al marge durant anys, el cicle que proposa l'Aula de Cinema us encantarà!

On es poden veure les pel·lícules? Les sessions de l’Aula de Cinema es fan tots els dimecres del curs acadèmic a les 17.00 h a la Sala Chomón de la Filmoteca de Catalunya des d’ara i fins al 25 de maig de 2022. Les entrades valen 4 euros -3 euros tarifa reduïda- a més, l’abonament Aula de Cinema ofereix les 30 sessions al preu especial de 45 euros!
 

Quins films es poden veure? Com us hem dit, es projecten una trentena de pel·lícules, des de films que van ser precursors del New Queer Cinema i que exploren la sexualitat fins a obres que tracten sobre el feminisme o el racisme. Aquí teniu tota la programació. Mireu-vos-la perquè segur que trobareu continguts que us interessaran.

Aula de Cinema, pel·lícules que aposten per la diversitat i el qüestionament del cànon oficial

 Lloc: Sala Chomón de la Fimloteca de Catalunya (Barcelona).



 Data: Tots els dimecres del curs acadèmic a les 17.00 h des d’ara i fins al 25 de maig de 2022.

 Programació: consultar-la AQUÍ.

 Entrades: es poden comprar a taquilla o en línia AQUÍ.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: