Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 8 de novembre de 2021 a les 14:06
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 






Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Ens hem conegut aquest agost al càmping, jo sóc dos anys més gran que tu, però des del primer moment que vam tenir contacte vam encaixar perfectament. Un dia a la nit, estaves fent abraçades a les meves amigues i de cop et vas apropar a fer-me’n un altre a mi. Et vaig preguntar com et deies, el teu nom comença per O, i em vas semblar molt mono. A la nit següent em vas tornar a abraçar dient “eres muy achuchable” i allà va ser quan em vaig començar a fixar en tu… Portàvem parlant per fotos gairebé un mes, però de sobte em vas deixar de contestar. No m’ho esperava, perquè tot anava molt bé, em sentia molt còmode amb tu. Ens identifiquem amb el cor blanc. Espero que això no afecti quan ens tornem a trobar. Si estàs llegint això si us plau obra’m.

Noi, 17 anys
Estàvem a la papereria, jo estava enquadernant unes coses i vas entrar tu per imprimir 176 pàgines en blanc i negre. Anaves amb un abric daurat i uns pantalons de xandall negres, portaves un monyo i els cabells a mitja melena i castanys. Ets una mica més alt que jo (no gaire difícil). Jo portava uns texans de color blau clar i una jaqueta grisa i negra, tinc els cabells castanys i portava tupe. Crec que no ets del poble i no ens coneixem, però si us plau si em veus pel carrer para, jo ho intentaré fer, però sóc una mica vergonyós per aquestes coses. Pista: La papereria està entre dos restaurants i prop d'un campanar.

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer el setembre a skatepark. Ets del 2002, tens els cabells negres i rinxolats i els ulls verds. M'agrada molt el teu estil. Em cundeixes des del primer dia que ens vam conèixer, tot i que dubto molt que vulguis res amb mi. Sempre tornem junts a casa perquè vivim bastant a prop i sempre ens acomiadem amb dos petons a la galta. No sé si llegiràs això, però si ho fas digues alguna cosa plis.

Noi, 18 anys
El dia 1 de novembre et vaig veure al saló del manga per primera vegada. Tu anaves vestida de Megumi i jo de Umbreon. En el moment que et vaig demanar una foto va ser com amor a primera vista .

Noia, 16 anys
Ens coneixem des de parvulari, però ens van separar nens i nenes i no vam parlar més fins aquest any que a primer de Batxillerat hem tornat a coincidir. Ets el millor amic de la meva millor amiga i ara hem començat a parlar fa poc i les mirades que ens fem no sé com interpretar-les. Sento que tot amb tu és molt complicat però m’encanta.

Noia, 15 anys
Ens vam veure fa bastant (era estiu), jo tornava de Barcelona amb ferrocarrils, i tu portaves una dessuadora vermella i crec que anaves amb el teu pare, era de nit. Vas seure bastant lluny, però en diagonal, de manera que ens veiem les cares. Ens vam mirar bastant. Jo vaig baixar abans que tu, i quan em vaig girar un cop fora, et vaig pillar mirant-me, et vaig somriure encara que dubto que ho veiessis per la mascareta i vaig marxar. I anava amb la meva germana, per si ajuda. Dubto moltíssim que vegis això, però si t'identifiques, que sàpigues que ho recordo i m'encantes

Noia, 17 anys
No sé ni si veuràs això, però hi ha alguna cosa de tu que m'atreu, potser són els teus cabells liles o la teva personalitat, però les mirades que creuem cada cop que ens veiem pels passadissos de l'insti són otro rollo. Tens un any menys que jo i només dir-te que des del 1r cop que et vaig veure he tingut més ganes de saber de tu però clar, ni m'atreveixo perquè tens nòvio, però sé que entre nosaltres dues hi ha química i això ningú ho pot negar.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: