Logotip de Adolescents.cat

Jojo Siwa posa fi a la relació amb la seva parella

per Adolescents.cat, el 5 de novembre de 2021 a les 06:00
JoJo Siwa i la seva nòvia, Kylie Prew han tallat la seva relació després de nou mesos. En l'últim episodi del podcast de Paris Hilton "This Is Paris", la jove de 18 anys ha confessat que havia posat fi a la seva relació amb Kylie i que "es van separar fa setmanes" després de menys d'un any juntes.

JoJo va revelar al programa de Jimmy Fallon que estava sortint amb "la nòvia més sorprenent, meravellosa, perfecta i guapa" el febrer de 2021.  "Després de ser la meva millor amiga durant més d'un any, el 8 de gener de 2021 vaig poder començar a dir-li a aquesta persona excepcional la meva nòvia", va escriure en les xarxes socials. "Des de llavors he estat més feliç que mai!"


Més tard, la jove, que es va fer famosa al programa estatunidenc "Dance Moms" va presentar a Kylie davant els seus seguidors i va compartir fotos de la parella a Disney World.
No obstant això, a l'abril JoJo va al·ludir a algunes de les dificultats plantejades per la seva relació a llarga distància, quan Kylie vivia a Florida i ella es quedava a Los Àngeles.


"Simplement hi ha molta distància. Hem hagut d'acomiadar-nos avui, així que estic trista", va explicar JoJo en aquell moment a les xarxes socials. "Passa cada vegada que ens acomiadem, i desitjaria que no haguéssim de fer-ho mai. Però ho fem. I això fa que quan ens veiem sigui encara més especial".

Siwa ha descrit la ruptura com la típica situació de "Right person, wrong time" (Persona correcta, mal moment).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: