Logotip de Adolescents.cat

TEST Ets capaç d'endevinar quines cançons els agraden mirant-los només la cara?

per Redacció, el 5 de novembre de 2021 a les 06:00
Diuen que la nostra cara és capaç de reflectir la nostra personalitat i fins i tot els nostres gustos. De fet, un estudi publicat aquest 2021 i elaborat per la Universitat de Toronto ha descobert que som capaços d’endevinar les preferències musicals de les persones observant el seu rostre.

Els investigadors van reunir 290 participants, els van demanar quina música els agradava i els van fotografiar les cares. De manera doncs, que no es veia com anaven vestits ni tampoc cap altre element que pogués ajudar a desxifrar els seus gustos. Després es van mostrar aquestes imatges a 4.000 persones diferents les quals van endevinar, majoritàriament, els gustos musicals dels participants fotografiats.

Segons explica l’especialista Katherine Schreiber a Psychology Today, els ulls i la boca van ser dos trets claus a l’hora de desxifrar quines cançons escoltaven els participants.

Tenint en compte això, hem volgut fer una petita prova. Sereu capaços d’endevinar quines són les cançons preferides d’aquests famosos mirant-los la cara? Sí ho sabem, el fet de ser persones conegudes ens pot donar pistes sobre les seves preferències, però deixeu-vos guiar pel que expressa el seu rostre.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: