Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa actriu anucia que es casa

per Redacció, el 4 de novembre de 2021 a les 09:40
Kristen Steward es casa! Segons va compartir l'actiu ahir durant una entrevista amb el programa de ràdio estatunidenc, The Howard Stern Show, s'ha compromès amb Dylan Meyer. La parella, que surt des de fa dos anys, farà el pas que tant s'havia rumorejat... Això sí, l'actriu de 31 anys que va donar vida a Bella Swan a 'Crepúsculo' no ha volgut detallar quan ni com tindrà lloc aquesta celebració.

El que sí que va voler desenvolupar va ser com es va produir la proposició: "Volia que em demanés matrimoni, així que vaig deixar clar com volia que succeís i ella ho va clavar per complet. Ens casem, està passant", va afirmar Kristen.
Ara, si no sou uns fans molt grans de Kristen Stewart us demanareu, qui és Dylan Meyer?

A causa de l'hermetisme de la seva relació, de la qual quasi no tenim detalls, és probable que t'estiguis preguntant qui és Dylan Meyer, la jove que ha enamorat a Stewart. Doncs bé, és guionista, raó per la qual ambdues es van conèixer fa aproximadament sis anys durant un projecte en comú, encara que no van començar a sortir fins fa dos anys, quan van tornar a coincidir en una festa d'aniversari. 

Tot i que Dylan encara no ho ha fet oficial per les xarxes socials, fa uns dies va compartir aquesta foto de la parella on deia: "Terriblement orgullosa d'aquesta princesa tan treballadora".

Kristen Stewart va sortir de l'armari bastant temps després de fer-se famosa. Molts joves que triomfen a Hollywood tenen por de fer-ho a causa de l'homofòbia, per desgràcia encara present, en la socirera. Tot i que a poc a poc aquesta situació va canviant, us deixem alguns dels famosos LGTBI més admirats:


 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: