Logotip de Adolescents.cat

És veritat que les influencers @devermut han estat multades per inventar-se una agressió?

per Redacció, el 4 de novembre de 2021 a les 10:33
És veritat que les influencers @devermut han hagut de pagar una multa de 20.000 euros a una discoteca per fingir una agressió? No, no ho és, es tracta d’una fake new.

Tot va començar fa uns dies quan el perfil @negrodebotva –un compte de paròdia que es fa passar pel diari El País- va publicar una notícia on s’assegurava que les dues noies havien estat multades per inventar-se un incident en un local de Conil de la Frontera.


La notícia es va fer viral i diverses persones van exigir a les influencers que donessin explicacions. Doncs bé, la informació era un fake. De fet, el perfil de Twitter que la va publicar va admetre que no era veritat i que es tractava d’una notícia falsa. A més a més, els propietaris de la discoteca La Luna han confirmat a diversos mitjans que el cas encara està obert i no hi ha cap resolució.
 

Com segurament recordareu, aquest setembre Marta Cillán i Sara Giménez, @devermut, denunciaven a través de les seves xarxes socials haver estat expulsades de males maneres del local La Luna per la seva sexualitat. Per la seva banda, els propietaris de la discoteca van negar les acusacions i van assegurar que l'expulsió de les joves "no va ser per cap mena de raó discriminatòria", sinó per no respectar les mesures de seguretat anti-Covid, molestar a altres clients i dirigir-se al personal del local de manera irrespectuosa. De moment, el cas es troba en mans d’advocats i encara no se sap com acabarà.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: