Logotip de Adolescents.cat

Per què la gent fa ghosting?

per Adolescents.cat, el 4 de novembre de 2021 a les 06:00
De tots els termes i tendències que existeixen en el món de lligar, el 'ghosting' és un dels pitjors. I no hi ha manera d'evitar-ho, si tens cites, el més probable és que en alguna ocasió t'hagin 'ghostejat'. I si bé sabem que pot resultar confús que algú que semblava tan interessat en tu desaparegui de sobte, lamentem dir-te que és part de la vida.

A tothom li han fet "ghosting" alguna vegada, fins i tot al teu famós o famosa preferit. Però, per què? Per què hi ha persones que semblen estar interessades en tu i de cop desapareixen sense donar cap explicació?


via GIPHY

És difícil no prendre-s'ho com una cosa personal quan algú et fa 'ghosting', però has de recordar una cosa: ser 'ghosteajat' no vol dir que no li agradessis a aquesta persona en algun moment. De fet, se sol donar per raons que s'escapen del nostre control, com que la persona no estigui llesta per a una relació en aquest moment o que una altra persona hagi aparegut en la seva vida.


La lliçó de tot això? Els motius per a fer 'ghosting' tenen més a veure amb l'altra persona que amb tu. I això no és culpa teva. Així que si et 'ghostegen' alguna vegada, esquiva aquesta bala i allunya't d'ell o ella, no val la pena.

via GIPHY

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: