Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 3 de novembre de 2021 a les 12:04


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz 


Noia, 19 anys

Fa uns quants anys quan estava amb el meu ex, vaig somiar que em liava amb algú, vaig suposar que era ell, estàvem liant-nos super fort amb els ulls tancats i quan vam parar i els vaig obrir era el meu cosí, que té un any menys que jo. Em vaig despertar molt rallada, vaig arribar a pensar si en realitat estava enamorada d'ell. No sé per què el meu subconscient em va fer això. No he pogut tornar a mirar igual al meu cosí... 

Noia, 15 anys

Vaig a pilates i fem un exercici que és posar la panxa a terra i fer uns moviments estranys. No sé per què però em posa súper calenta perquè sempre em fa com un pessigolleig al xixi i fins i tot un dia em va venir un orgasme. Molt estrany, no sé. 

Noia, 14 anys 

La meva millor amiga i jo anem a instis diferents. Quan vam començar l’insti tot anava perfecte, però ara que ella s’ha començat a fer més amb gent de la seva classe (cada curs els canvien la classe) ja no connectem bàsicament. No tinc la total confiança per explicar-li les coses, ja que més d’una vegada ha passat que li ha dit a més gent. Des que ha començat el curs, està MOLT diferent i això m’angoixa molt. No m’ho diu directament, però es nota que prefereix estar amb els seus “nous” amics que amb mi. Es creu superior. Sé que això ho hauríem d’arreglar parlant però no és fàcil. Era la persona a qui li podia explicar tot, l’única que m’entenia, però ara sento que estic sola, encara que tinc altres amics. M’he plantejat d’allunyar-me d’ella, però se’m fa difícil, ja que som millors amigues des de fa molts i molts anys. No sé què fer. 

Noi, 17 anys 

Tinc 17 anys i encara no m'he liat amb cap noia. M'he enamorat de moltes, però al final, per la meva decisió pròpia, no he volgut fer res perquè he pensat que potser no voldrien una relació. Ara estic enamorat d’una de les meves millors amigues, però el problema és que està amb un altre. Tinc por de no liar-me amb ningú i arribar a la universitat així. Algú més està en la mateixa situació que jo? 

Noia, 15 anys 

La meva “millor amiga” és una cabrona. Quan alguna vegada li he dit que m'agrada un noi ella comença a tontejar amb ell i si no li dic ella se n’adona. Total que l’última vegada va batre el seu rècord lligant-se al meu nòvio i fent que ho deixéssim perquè ell s'havia pillat d'ella. 

Noia, 17 anys 

La meva germana i jo estàvem jugant de petites amb el meu germà. Bàsicament li vam posar una pilota desinflada al cap. Consistia en què nosaltres l’havíem de guiar. Total que per fer la broma la meva germana i jo no el vam avisar que estava caminant cap a una paret, sense comptar que ell mouria el cap i caminaria tan de pressa, va xocar i es va fer mal. Fins fa poc no van saber que va ser culpa nostra. 

Noi, 17 anys 

Em posa olorar la roba interior feta servir de la meva nòvia. Creieu que estic malalt?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: