Logotip de Adolescents.cat

3 postures atrevides (i senzilles) per jugar amb el plaer

per Redacció, el 3 de novembre de 2021 a les 11:11
El Kamasutra conté desenes de postures sexuals: algunes molt simples de realitzar i altres, en canvi, força complicades. Avui us portem algunes posicions senzilles i atrevides per si voleu provar coses noves.


Trapezistes
En aquesta postura, un dels membres de la parella deixa caure part del seu cos per un cantó del llit, mantenint la pelvis i les cames en el matalàs. L’altra persona s'asseu damunt del penis –també es pot realitzar amb una joguina sexual- i es mou. Els moviments més plaents són tirant el cos cap endavant i retornant a la posició inicial, o bé fent cercles mentre s’aixeca i s’abaixa el cos.

L'elàstica
Una de les persones s’estira damunt del llit o bé a terra i eleva les seves cames com si volgués que toquessin el seu cap. L’altre membre de la parella, li agafa les cuixes amb una mà, es col·loca amb els genolls flexionats i amb els peus a l’alçada dels colzes de la seva parella i la penetra o bé masturba. Com que aquesta postura pot resultar cansada, la persona que no està estirada pot recolzar part del seu cos en un sofà o una cadira.
man love GIF
El tetris
Aquesta postura es diu així, perquè les dues persones queden “encaixades” en posicions diferents. Una es col·loca estirada de costat. L’altre, en canvi, es col·loca de genolls damunt el llit, eleva la cama superior de la seva parella i s’asseu damunt de la cuixa que està tocant el matalàs. És a dir, els dos membres de la parella dibuixen una espècie de L. La persona que està de genolls, penetra o masturba a l’altre. Aquesta posició proporciona molt plaer a causa del frec que es produeix entre les zones íntimes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: