Logotip de Adolescents.cat

Què és el sexe tàntric i 5 claus per iniciar-se

per Adolescents.cat, el 4 de novembre de 2021 a les 06:00
Segur que alguna vegada has sentit parlar del sexe tàntric i has tingut una mica de curiositat. Fins i tot pot ser que t'hagis plantejat practicar-lo. Amb aquesta guia t'ajudarem a comprendre millor en què consisteix i com iniciar-te en la seva pràctica.

Primer de tot, què és el sexe tàntric?


El sexe tàntric és una pràctica basada en el tantra, una filosofia de vida d'origen oriental que utilitza l'energia sexual per a aconseguir una connexió amb tu mateix. Va sorgir fa més de 4.000 anys a l'Índia i el Tibet, com una forma de protesta contra la religió, que afirmava que per a aconseguir la il·luminació, s'havia de rebutjar la sexualitat.

El tantra busca expandir la consciència de l'ésser humà i connectar-lo al món espiritual. El sexe tàntric té més a veure amb un enfocament mental que amb una tècnica específica.

A diferència del sexe tradicional, que està principalment dirigit a l'orgasme; el sexe tàntric deixa l'ejaculació en un segon pla i dura hores i hores. És un viatge la destinació del qual no és l'orgasme, sinó gaudir del viatge en si mateix, una mentalitat molt espiritual.

Per a practicar sexe tàntric, necessites una parella amb la qual tinguis molta confiança, ja que la finalitat és experimentar amb total intensitat cada sensació mitjançant carícies i massatges mutus.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: