Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 3 al 9 de novembre

per Redacció, el 3 de novembre de 2021 a les 08:08
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!



 

Versió sense playbuzz
ÀRIES (4/5) 
Aquesta setmana sentiràs la necessitat de demostrar la teva part més romàntica i afectuosa. Així que aprofita per dir i fer tot allò que et vingui de gust. L’altre persona ho agrairà i aquesta actitud positiva et farà sentir molt bé. Color: taronja.

TAURE (3/5)
En general, fa uns dies que estàs distant. Si tens parella, necessita urgentment una dosi de carinyo i mostres d’afecte. Si estàs solter, hi ha algú amb qui solies parlar molt però que últimament tens molt abandonat/da. Escriu-lo i retrobeu-vos. Dia de la sort: Dimarts. 

BESSONS (3/5)
Què passa si reconeixes que aquesta persona t’agrada més del compte? Encara que no entrés en els teus plans, hi ha molts senyals que sents alguna cosa especial. Potser és el moment de deixar-te portar i deixar que el temps i l’amor facin la resta... Dia de la sort: Dissabte. 

CRANC (2/5)
Tot és molt intens i a tu, això dels alts i baixos no t’agrada gaire. Tens dubtes i tens por que les coses vagin directes al precipici. Dóna’t temps per aclarir-te tu primer, per saber si és el que vols, i després ja ho compartiràs i ho parlareu amb aquesta persona. Dia de la sort: dilluns. 

LLEÓ (3/5)
A vegades, per seguretat o simplement perquè no ho saps gestionar, ets una persona molt freda amb els teus sentiments. Això, inevitablement afectarà  la relació que tens, o podries tenir, amb algú molt especial. Consell: Escriu en un paper què t’agrada i pensa objectivament. 

VERGE (4/5)
Per molt bé que estiguis amb ell/a,  les relacions s’han de cuidar i no pots protegir-les perquè res canviï. Al contrari, heu de fer coses noves per viure noves experiències i fer els llaços més forts. Vés amb compte: Si vius en una bombolla, corres el risc d’entrar en una  monotonia.

BALANÇA (2/5)
Tothom té problemes però no tot depèn de tu. Els amics sempre et demanen i tu sempre hi ets, però has d’entendre que tu també t’has de dedicar temps. Per tu i per estar amb la persona que t’agrada. Consell: Dedica-li més temps i aplica’t els consells que tu prediques. 

ESCORPÍ (3/5)
Quan sembla que tot està bé i la teva vida té l’equilibri que t’agrada, apareix aquella conversa o un retrobament amb algú especial. Un antic amor reapareixerà i les ganes de parlar-li et desmuntarà tota la setmana perquè no podràs pensar en una altra cosa. Dia de la sort: 22. 

SAGITARI (2/5)
El desavantatge principal de ser sagitari, és que hi ha moment que estàs a dalt de tot i d’altres que tens un humor pèssim. Per la teva pròpia inseguretat i sense adonar-te, estàs perdent el contacte amb algú que t’agrada. Consell: Deixa les pors al marge o la perdràs per sempre.

CAPRICORN (3/5)
No t’agraden aquestes converses, no t’agrada parlar de sentiments i molt menys t’agrada fer-ho si no tens clar quina és l’opinió de l’altra persona, però ho has de fer. Ja no pots seguir així, pensant i somiant, parla i que sigui el que hagi de ser però obra’t i si cal, declara’t! Color: Blau. 

AQUARI (2/5)
Sembla que t’espera una setmana una mica complicada perquè un problema del teu entorn, t’afectarà de rebot. Has d’intentar involucrar-te el menys possible i no deixar que t’afecti de manera directa. Consell: Serà molt important que facis cas al teu instint i no abaixis la guàrdia. 

PEIXOS (3/5)
Potser ha arribat el moment de fer el cop de cap i no tenir por al compromís. Ningú et diu que prometis amor etern però si ara estàs bé i aquesta persona t’agrada, potser ha arribat el moment de donar-te l’oportunitat d’intentar-ho i deixar-te portar. Dia de la sort: Dissabte. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: