Logotip de Adolescents.cat

La sèrie romàntica que està arrasant a Netflix

per Redacció, el 2 de novembre de 2021 a les 10:26
Hi ha sèries que, pràcticament de la nit al dia, es converteixen en un èxit. Aquest és el cas d’El tiempo que te doy, una minisèrie de 10 capítols que s’ha posicionat entre els continguts més vistos de Netflix aquest cap de setmana. 

La història d’amor –i desamor- de Nadia de Santiago i Álvaro Cervantes ha aconseguit enamorar el públic amb una trama molt allunyada dels típics clàssics de Halloween, que són les que acostumen a triomfar en aquestes dates. 


El tiempo que te doy10 capítols que es poden veure en menys d’una tarda. I és que només duren uns 13 minuts en els quals podem veure els records dels personatges barrejats també amb la seva vida actual. 


I de què va? Explica la història de la Lina, una noia que està començant de nou: es canvia de casa, busca una nova feina i prova noves experiències mentre intenta oblidar un amor del passat, el seu primer amor. Cada dia procura que el temps que passa pensant en el Nico sigui un minut menys per a així poder avançar amb la seva vida.

Nosaltres encara no l’hem vist, però fa molt bona pinta. A Filmaffinity ja se situa com una de les 20 millors sèries d’aquest 2021.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: