Logotip de Adolescents.cat

Nova parella de famosos? Aquesta és la imatge que fa pensar que sí

per Redacció, el 2 de novembre de 2021 a les 09:59
El més mínim detall serveix per especular sobre possibles noves parelles. Un exemple d’això són els rumors que relacionen Kim Kardashian i Pete Davidson. I és que el motiu d’aquestes suposicions no són imatges d’ells fent-se un petó o tenint una cita romàntica. Si no fotografies on apareixen agafant-se les mans en un parc d’atraccions.

Les fotos, publicades per People, van ser fetes aquest passat cap de setmana al Knott's Berry Farm, a Califòrnia, on Kim Kardashian i Pete Davidson va passar el dia juntament amb Kourtney Kardashian i Travis Baker. De moment això és l’únic que se sap, però com sempre sol passar, ja s’està parlant d’un possible romanç entre tots dos, solters des de fa poc temps.

 

Pete Davidson i Phoebe Dynevor, coneguda pel seu paper a Bridgerton, van acabar la seva relació fa unes setmanes, després d’uns mesos sortint junts. Abans, l’humorista havia tingut altres parelles conegudes, com Ariana Grande i Kaia Gerber.

Per la seva banda, Kim Kardashian i Kanye West van trencar a principis de 2021, després de set anys de matrimoni i quatre fills en comú. Ara caldrà veure si els rumors són certs o són simplement especulacions.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: