Logotip de Adolescents.cat

8 persones comparteixen les experiències més incòmodes que han viscut mentre tenien sexe

per Redacció, el 29 d'octubre de 2021 a les 12:24
Tots hem viscut o viurem alguna situació vergonyosa al llit. El típic pet que no et pots aguantar, relliscar i acabar caient…el millor sempre és prendre’s-ho amb humor, com han fet aquests usuaris de Reddit en compartir algunes de les experiències més incòmodes que han viscut mentre ho feien amb algú.


 


Versió sense playbuzz
“Estava sobre seu i em va començar a agafar mal de panxa, però vaig seguir. De cop, se’m va escapar un pet dels que fa soroll i pudor. Ell va intentar aguantar-se el riure, però no va poder”.

“La meva nòvia estava a sobre i en baixar, sense voler, em va doblegar la po***. Vam acabar tots dos plorant”.

“Estava estirada i ell estava sobre meu. De cop, vaig veure alguna cosa que es movia pel sostre…em va acabar caient una aranya a la cara. Sí, vaig cridar”.

“Ho estàvem fent a la meva habitació i la meva mare va picar la porta. Li vaig dir que no entrés, però ja l’estava obrint. Vam parar de cop”.

“Estava al llit amb la meva nòvia i de cop el seu gat va saltar sobre les meves cames i em va començar a esgarrapar. Tallada de rollo total”.

“Estàvem fent-ho al sofà del menjador i ens vam adonar que no havíem posat les cortines…hi havia tres nens mirant-nos per la finestra”.

“Estava a l’habitació del meu nòvio, posició gosset, i de cop el seu pare va entrar a l’habitació amb unes hamburgueses dient: “Acabo de comprar McDonald’s”. Va veure la situació, va tancar la porta de pressa i no es va parlar més del tema”.

“Ho estàvem fent i em vaig cagar literalment. Vaig tenir un atac celíac. Vam parar i vam netejar-ho tot”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: