Logotip de Adolescents.cat

Així és l'adolescent que ja ha fundat 3 empreses milionàries amb només 15 anys

per Redacció, el 29 d'octubre de 2021 a les 10:42
La Isabella Barret té només 15 anys, però ja s’ha convertit en un dels rostres més coneguts als Estats Units i també en una de les persones joves més riques del país. Aquesta influencer i model, guanya milions de dòlars cada any amb les 3 empreses que ha creat dedicades al món de la moda i l’estètica. Però aquests no són els seus únics ingressos. 

També té un programa propi de televisió, 'Next Big Thing NYC', patrocina certes marques i desfila en passarel·les. Així doncs, als diners que guanya a través de les seves empreses se li han de sumar uns 150.000 dòlars mensuals, quantitat que obté sobretot de la publicitat. 

 
Segons la revista Truly són els seus pares els qui gestionen els seus diners i li donen una "paga" d'uns 2.000 euros la setmana. Com era d’esperar, el seu estil de vida no està exempt de luxes, ha comprat motos d'aigua per valor de 30.000 dòlars i vesteix diàriament amb roba de dissenyadors.


Isabella Barret va consolidar la seva fortuna en els concursos de bellesa infantil. Des dels 4 anys ja freqüentava competicions regionals, però va saltar a la fama als 5, quan va aparèixer en el concurs de bellesa infantil televisiu 'Toddlersand Tiaras'. Un any després, s'emportava el guardó més popular d'aquesta mena de certàmens, el premi Little Miss America 2012. Amb aquesta edat, ja comptava amb 1 milió de dòlars al seu nom. Què en penseu de tot plegat?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: