Logotip de Adolescents.cat

Ja se sap quin actor farà de Ken a la pel·lícula «Barbie»

per Redacció, el 28 d'octubre de 2021 a les 12:31
Ryan Gosling serà Ken a la pel·lícula de Barbie, film que protagonitzarà l’actriu Margot Robbie.
 

L'actor ha estat sempre la primera opció per a encarnar al ninot i, tot i que en un primer moment l'intèrpret va rebutjar participar en la pel·lícula, l'estudi ha insistit i renegociat les condicions fins a fer possible la seva incorporació.

A més a més, el debut en acció real d’una de les nines més famoses de la història, comptarà amb Greta Gerwig ('Little Women', 'Lady Bird') en la direcció i amb Noah Baumbach ('Marriage Story') en el guió.


La pel·lícula va començar a desenvolupar-se el 2018 per Sony, amb Amy Schumer com a protagonista. No obstant això, l'actriu va haver d'abandonar el projecte i va ser reemplaçada per Anne Hathaway, qui també deixaria el film poc després. La productora va retornar els drets a Mattel, qui va tractar de rellançar la idea al costat de Warner Bros el 2019, confirmant a Margot Robbie com la triada per a encarnar a la nina.
 

I de què anirà? Se centrarà en una nina Barbie que és expulsada de Barbieland per no ser prou “perfecta” i s’embarca en una aventura en el món real.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: