Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 27 d'octubre de 2021 a les 19:25


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz 


Noi, 17
Fa pocs dies la noia que m'agradava i amb qui tenia una cosa especial em va dir que només em veia com un amic més... La cosa és que tots els meus amics es pensen que encara tinc alguna cosa amb ella o que si ho deixem no passa res, però la trobo molt a faltar. Alguns m'han preguntat si estava bé i els he dit que sí però en el fons només m'enganyo a mi.

Noi, 17
Fa temps que estic molt enamorat d'una noia un any més petita que jo, i no seria un problema si no fos perquè porta dos anys sortint amb el meu germà bessó. Una F molt gran.

Noia, 12
Vaig fer-li un trau al meu germà i fins al cap de quatre anys no vaig dir-li a la meva mare que havia sigut jo.

Noi, 17
Una amiga meva m'atreia des de l'any passat, però aquest estiu m'he acabat enamorant. La cosa és que em vaig enterar que ella està de lio amb un, i encara i així vull dir-li tot el que l'estimo.

Noia, 16
Em posa molt la meva millor amiga. Ens hem enrotllat però res més. La qüestió és que vull que torni a passar però que no vagi més enllà. Els meus pensaments no són gaire amistosos, que diguem...

Noia, 15
Un dia vaig anar a dinar a casa d'uns amics dels meus pares que tenen un fill de la meva edat (molt crush). Després de dinar, em van venir ganes de cagar i em van dir que anés al lavabo del seu fill. Quan vaig tirar de la cadena la merda no marxava i vaig haver d'agafar-la amb un paper i la vaig tirar per la finestra. Després d'això ja no vaig cagar a lavabos d'altres cases.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: