Logotip de Adolescents.cat

Què se sap sobre el cas Alec Baldwin?

per V.R., el 27 d'octubre de 2021 a les 12:39
Els fets es van aclarint en el cas de l'accident relacionat amb Alec Baldwin, l'actor que va matar d'un tret accidental una dona en un set de rodatge. Les investigacions apunten a un dels assistents del director de la pel·lícula que rodava Baldwin com a responsable de l'arma que va ferir mortalment Halyn Hutchins i va enviar a l'hospital a Joel Souza, director del film. Segons explica el mitjà especialitzat Deadline, aquest assistent ja va ser acomiadat el 2019 d'un altre rodatge per haver estat el culpable d'un incident amb una arma de foc que es va disparar sola.

L'home va participar anteriorment en el rodatge de Freedom's Path, cinta que està prevista que s'estrena el 2022, on també era assistent de direcció. Durant la filmació d'aquesta pel·lícula, un membre de l'equip de so va patir una ferida lleu quan una pistola es va disparar de manera accidental. Això va provocar el seu acomiadament immediat, tal com ha confirmat un dels productors del film a Deadline.


Les declaracions jurades que han fet públiques la policia de Santa Fe coincideixen en el fet que va ser ell qui va entregar l'arma a Baldwin assegurant "que estava freda", una frase que significa que la pistola "no està carregada".

Les circumstàncies de l'accident s'han anat aclarint amb el pas dels dies i gràcies a les declaracions de diversos dels implicats. L'actor estava assajant una escena en què apuntava amb una pistola d'atrezzo a la lent de la càmera quan va passar la tragèdia. Això se'n deriva de la declaració del director de la pel·lícula, Joel Souza.


En la mateixa declaració, Souza explica que es trobava de peu darrere de la dona que va perdre la vida, Halyn Hutchins, quan l'arma es va disparar i va sentir "com una fuetada i després un fort esclat". Llavors, el director -que també va ser ferit i posteriorment donat d'alta- va veure com Hutchins "es queixava d'un dolor a l'estómac mentre feia passos enrere". Tot això, mentre al mateix director li sagnava l'espatlla.

De les explicacions del director també se n'ha conegut que l'incident va ocórrer després d'una pausa per esmorzar, i un detall clau: Souza no està segur de si s'havia comprovat la seguretat de l'arma després d'aquesta pausa matinal. Per altra banda, un operador de càmera ha afirmat que el moment de l'incident no va ser enregistrat perquè tot l'equip encara s'estava preparant per a l'escena.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: