Logotip de Adolescents.cat

Hi podria haver una «gran apagada?»: això és el que se sap

per Redacció, el 27 d'octubre de 2021 a les 12:35
La Covid-19 va canviar les nostres vides i va fer que diversos sectors estiguessin al límit del col·lapse. Si bé diversos experts han avisat de possibles noves pandèmies, ara un dels temes que més preocupa no és aquest, sinó l’electricitat. En concret, una apagada general.

La ministra de Defensa austríaca, Klaudia Tanner, va assegurar que, després d'haver supervisat maniobres i accions militars, existeix una alta possibilitat que es produeixi una apagada elèctrica que afecti a tota mena de serveis com ordinadors, mòbils i llum en les llars. L'apagada no afectaria només a Àustria, sinó que s'estendria a tota Europa.


Per a conscienciar a la població, el govern austríac ha decidit llançar una campanya de conscienciació amb l’eslògan ''Què fer quan tot es para''. En aquesta, les autoritats aconsellen diverses mesures a seguir si se’n va l’electricitat com ara pactar un punt de trobada amb familiars i amics i intentar col·laborar amb els veïns el màxim possible.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Klaudia Tanner (@klaudiatanner)



Aquesta apagada pot provocar que semàfors, caixers, telèfons o internet deixin de funcionar per a la població general. I per què podria produir-se? Les autoritats no han confirmat una causa concreta, sinó que pot ser provocada per a fallades tècniques, desajustaments del sistema o sobrecàrregues per pics de demanda. De totes maneres es tracta només d’una hipòtesi i per tant no cal alarmar-se.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: