Logotip de Adolescents.cat

7 cançons de desamor basades en ruptures reals

per Redacció, el 27 d'octubre de 2021 a les 11:48
El desamor és una font d’inspiració. De fet, molts artistes han reconegut que les èpoques en què han escrit més cançons han estat aquelles en què estaven superant una ruptura. Avui us portem diversos temes inspirats en històries de desamor reals.


1. Someone Like You - Adele 
La va escriure quan va saber que el seu ex es casava amb una altra noia. De fet, els primers versos deixen molt clara la situació que estava vivint l’Adele: I heard that you're settled down. That you found a girl and you're married now. I heard that your dreams came true, guess she gave you things, I didn't give to you”.

2. Cry Me a River – Justin Timberlake
Aquesta cançó està inspirada en la ruptura del cantant amb Britney Spears per una suposada infidelitat per part d’ella.

3. Everytime – Britney Spears
Poc després que Justin Timberlake publiqués Cry Me a River, Britney Spears li va respondre amb Everytime, una cançó on relata els moments difícils pels quals va passar després de la ruptura. Hi podem trobar frases com: “And every time I try to fly I fall without my wings, I feel so small”.

4. Nothing Like Us – Justin Bieber
Justin Bieber va escriure aquesta cançó el 2013, després d’una de les ruptures amb Selena Gomez. A la cançó assegura que la “recordarà per sempre”.

5. Lose you to love me – Selena Gomez
En una entrevista, Selena Gomez va confirmar que Lose you to love me parlava de la seva relació amb Justin Bieber. “Sento que no vaig rebre el tracte adequat durant la ruptura, però ja ho he acceptat i en certa manera necessito dir aquelles coses que m’hauria agradat deixar clares”, va explicar l’artista.

6. Thank you, next – Ariana Grande
En aquesta cançó Ariana Grande no parla només d’una sola ruptura, sinó de vàries. De fet, esmenta diversos dels seus ex, tot i que no de manera directe, com ara Big Sean, Ricky Alvarez,Pete Davidson, Mac Miller…

7. So what – Pink
La cantant va escriure aquesta cançó després de separar-se del seu marit per deixar clar que ningú la frenaria.


Podeu trobar més cançons en aquest vídeo d'Adolescents XL





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: