Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 27 d'octubre al 2 de novembre

per Redacció, el 27 d'octubre de 2021 a les 09:36
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ARIES (3/5)
Aquesta setmana la teva vida estarà a punt de fer un canvi radical que afectarà a tots els àmbits de la teva vida i especialment l’amorós. Fa un temps que necessites un canvi d’aires, de gent i de xip per això, si se’t presenta l’oportunitat de fer-ho, no ho dubtis! Color: el vermell.

TAURE (3/5)
Aquesta setmana tindràs sentiments contradictoris. Voldràs posar punt final a un tema perquè encara segueixes pensant en algú que va ser molt especial i això et fa patir. Consell: valora si el que necessites és prendre’t un temps amb una relació important que tens ara.  

BESSONS (3/5)
Aquesta setmana estaràs estressat i tot et costarà una mica més i això també afectarà les teves relacions. Sembla que hi ha algú que no entén massa les teves indirectes. Tan si t’agrada com si no, treballa aquesta comunicació i parla-li clar. Dia de la sort: Dimecres.

CRANC (2/5)
No confiïs en les persones que una vegada els hi vas donar tot de tu i no va sortir com esperaves... Algú especial et farà un comentari que et doldrà, però no li donis importància ni t’ho prenguis com un atac. Vés amb compte: no et deixis portar pels mals rotllos d’algú altre.

LLEÓ (3/5)
Hi ha una persona especial a qui li hauràs de donar un ultimàtum. Les coses es posen sèries i no tot va com voldries. Planteja’t si és millor posar una mica d’espai entre vosaltres i meditar abans que explotis perquè si ho fas, tots sabem que acabarà fatal...Dia de la sort: 30.

VERGE (2/5)
Tindràs els ànims molt baixos i et sentiràs sol/a. Tanca les etapes que tens a mitges, deixa de mirar i fixar-te en aquella persona especial i passa pàgina. Algú amb qui vas estar tornarà però no necessàriament per reprendre res, potser només té alguna cosa per dir. Dia de la sort: 28.

BALANÇA (3/5)
Hi ha una persona que donaves per perduda, que ja senties molt lluny i és possible que aquesta setmana t’adonis que esteu més a prop del que pensaves. Les coses no van al teu ritme però calma, no tinguis tanta pressa. Consell: Cuida’t molt mentalment aquesta setmana.

ESCORPÍ (2/5)
Per molt clar que ho tinguis, no és la millor setmana per prendre la decisió i trencar amb tot. Estaràs molt sensible i et tindràs molts dubtes. El dia que hagis de fer el pas i canviar la teva vida radicalment, és millor que et sentis amb forces d’afrontar-ho. Color de la sort: verd.

SAGITARI (3/5)
Aviat tindràs una nit molt especial amb algú que t’importa massa. Haureu de parlar les coses amb calma, deixant enrere els malentesos i has d’estar preparat/da. Consell: mira, escolta i calla. T’has de preparar per, quan arribi el moment, tenir les coses clares i no cagar-la.    

CAPRICORN (3/5)
Concentra’t en tu i deixa la vida de la resta. Tots tenim problemes d’amor, però no pots deixar que els dels teus amics t’afectin. No pots estar disponible sempre per tothom i molt menys aquesta setmana que tindràs encara menys paciència que de costum. Dia de la sort: 2.

AQUARI (2/5)
Tens la sensació que ningú t’entén i que les coses són massa complicades. Pensa que quan les coses són tan complicades és que no han de ser. Viuràs una setmana molt tensa amb aquesta persona especial i estaràs al límit d’explotar. Consell: va sent hora que obris els ulls...

PEIXOS (3/5)
Rebràs notícies d’algú especial i tornar a tenir-la a prop et farà molta il·lusió. Has d’aprendre a dir el que sents, a parlar més de les teves emocions i sentiments si vols que les coses vagin bé i no sentir-te, a vegades, tan incomprès/sa. Consell: Desfogat i digues el que penses.   




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: