Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 1 de novembre de 2021 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
No puc parar de pensar en tu i en els teus ulls blaus. Ni quan toques el piano enmig de classe perquè et ve de gust. Encara no hem parlat, però si creua't mirades, mirades de segons. M'agradaria molt conèixer-te i parlar amb tu. La gent diu coses bones sobre tu i jo vull saber quantes són certes.

Noi, 16 anys
M'estic pillant per l'estil que portes. No ens coneixem de res perquè no hem parlat mai, però amb les mirades que ens creuem pufff. Ets de Camprodon, però heu vingut a fer batxillerat a la Garrotxa i m'he pillat bastant. Si llegeixes això el següent cop pica’m l'ullet.

Noia, 15 anys
Sempre hem estat en el mateix grup d’amics, però no hem parlat mai gaire sols. Aquest setembre vam anar junts de campaments amb l’esplai i van ser els millors 5 dies de l’any. Aquest curs estava desitjant que anéssim a la mateixa classe, però no ha estat el cas, només anem junts a francès i tot i que no m’agrada el professor, com que tu estàs a la classe m’alegres el dia. Soc pèl-roja i estic obsessionada amb un grup de música del qual tu fas bromes.

Noia, 15 anys
El dia 25 d'octubre estaves al camp del Girona amb els teus amics, éreu uns 6 o 7. Vau estar fent bromes dels jugadors i l'àrbitre tota l'estona i els que anaven amb mi i jo ens vam girar més d'una vegada. Tu portes ulleres i jo portava una jaqueta peluda. Vam intercanviar algunes mirades. Si llegeixes això i el proper dia hi ets, dóna'm el teu insta.


Noia, 15 anys
Aquest passat dissabte 23 et vaig veure per Sabadell, jo anava amb una amiga i tu estaves en un banc amb uns amics i la que espero que no fos la teva nòvia. Tens els cabells negres i anaves amb la dessuadora gris de C. Tangana del Bershka. Només em vaig fixar en l’intercanvi de mirades així que no sé gaire més sobre tu. Si ho veus i creus que ets tu digues alguna cosa.

Noi, 17 anys
El dissabte passat vaig sortir de festa per primer cop, va ser brutal. Vaig estar amb gent que coneixia de sempre i altres que no havia vist mai. Tu ets un d'aquests, va ser el primer cop que et vaig veure al poble i sincerament m'he pillat. No sé per què però em vas encantar sobretot quan perrejaves amb una amiga.

Noia, 14 anys
Dubto que llegeixis això, però, m'encantes A. Sec davant teu a classe i cada vegada parlem més. Ara t'ha donat per dir-me bitxu i m'encanta. No sé si tu sents alguna cosa, però si és així diga'm-ho. Estaria bé sortir per fires :)


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: