Logotip de Adolescents.cat

Qui és l'artista que molta gent està relacionant amb Dulceida?

per Adolescents.cat, el 26 d'octubre de 2021 a les 10:09
Des que Dulceida i Alba Paul ho van deixar que s’ha relacionat la influencer amb la cantant Ana Legazpi, integrant del grup Marlena. Uns rumors que han tornat a augmentar després de la festa d’aniversari que la creadora de continguts va celebrar aquest passat cap de setmana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de DULCESALSEO (@dulcesalseo)




I és que en un vídeo pujat per la mare de la influencer es podia veure la cantant actuant en la festa privada que va organitzar Dulceida. Diem “es podia veure” perquè el vídeo va ser eliminat ràpidament, fet que va fer créixer les sospites. Alguns seguidors i seguidores de la influencer es pregunten per què va ser esborrat, si no hi havia res a amagar. 


Sigui com sigui, de moment no hi ha res confirmat i tot són rumors. Per tant, per ara, tot es queda en una simple teoria.
 


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: